Veelgestelde vragen over deze website

Staat het antwoord op je vraag er niet tussen?

Stuur dan een bericht naar centrumbegroot@alphenaandenrijn.nl

Over de werking van de website

De site werkt niet. Waar kan ik dit melden?

Ow, dat is vervelend als je niet op de site kunt of er bepaalde onderdelen niet werken. We willen dit snel oplossen. Stuur ons een bericht via centrumbegroot@alphenaandenrijn.nl met daarin een korte uitleg waar het mis gaat en eventueel de URL van de pagina waar het over gaat. Alvast bedankt!

Hoe kan ik inloggen op deze website?

Registreren kan door je naam, e-mailadres en postcode in te vullen via de knop ‘Inloggen’. Je ontvangt dan een e-mail met een link waarop je kunt klikken (een zogeheten login-token), waarna je kunt inloggen. Registreren met je e-mailadres hoef je maar één keer te doen. Je e-mailadres gebruik je daarna steeds om een nieuwe link te ontvangen waarna je weer bij je plan kunt.

Waarom heb ik geen wachtwoord nodig?

Deze site werkt zonder wachtwoorden om zo toegankelijk mogelijk te zijn. Bovendien vinden we het veiliger om geen wachtwoorden op te slaan van onze gebruikers. Op die manier kunnen wij de privacy het beste waarborgen.

Ik ben niet zo handig met computers. Kan ik mijn plan op een andere manier indienen?

Ja dat kan, geen probleem. Stuur ons een bericht via centrumbegroot@alphenaandenrijn.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook bellen via 140172. We gaan ervoor zorgen dat jouw plan op de site komt.

Ik heb een plan ingediend, maar ik wil mijn plan graag wijzigen. Kan dat?

Als je plan al is geliked, kun je het in principe niet meer wezenlijk veranderen. Is er al op je plan gereageerd, maar wil je toch nog wat aanpassen? Mail je vraag dan naar centrumbegroot@alphenaandenrijn.nl en dan kijken we hoe we je kunnen helpen.

Waarom heb ik 25 likes (vóór-stemmen) nodig om mijn plan door te laten gaan naar de volgende ronde?

De gemeente wil weten of er draagvlak in de buurt is voor een plan. Daarom kunnen inwoners reageren op de plannen door middel van argumenten voor en tegen. De argumenten uit de buurt en de likes kunnen een goed beeld geven van het draagvlak.

Kan ik mijn eigen voorstel liken?

Ja, je kunt eenmalig je eigen voorstel liken.

Ik heb me vergist en wil mijn mening veranderen. Kan ik mijn stem en argument nog veranderen?

Ja hoor, dat kan. Door opnieuw op de stemknop ‘voor’ of ‘tegen’ te klikken kun je je stem aanpassen of ongedaan maken. Nadat je een argument geplaatst hebt, kun je deze wijzigen of verwijderen via de iconen in de rechterbovenhoek.

Login om verder te gaanCancel